23-årig sigtet for at smadre kæreste ihjel – nikkede skaller og hoppede på hendes hoved

Den 23-årige er varetægtfængslet i fire uger.

I dette hus på Søgårdsvej i Svendborg tæskede en 23-årig mand sin kæreste ihjel. Foto: Google Maps.
I dette hus på Søgårdsvej i Svendborg tæskede en 23-årig mand sin kæreste ihjel. Foto: Google Maps.
Udgivet Opdateret

Den 23-årige mand, der i nat i Svendborg blev anholdt for at have været så voldelig over for sin ligeledes 23-årige kæreste, at hun senere døde af sine skader, har været fremstillet i grundlovsforhør.

Her blev sigtelserne læst op for manden – og det var ikke blide ord, der kom fra anklager ved Fyns Politi, Julie Hincheli Hejlesen.

– Han blev sigtet for i nat at have dræbt sin kæreste med slag, knyttede næver, albuer og spark, hvor han også har brugt knæene, siger Julie Hincheli Hejlesen til Newsbreak.dk, og fortsætter:

– Derudover også for at nikke hende flere skaller og hoppe på hendes hoved.

Den brutale mishandling var så omfattende, at begge kvindens lunger var klappet sammen. Den ene nyre var knust. Hun havde omfattende indre blødninger, og der var klare tegn på svær hjerneskade. Knoglerene i hendes ansigt var knust, og hun havde store mængder blod i mundhule og luftrør.

Da ambulancefolkene ankom, lå hun i entreen i fosterstilling og med en t-shirt trukket op, så brystkassen var blottet. Der var hverken puls eller vejrtrækning, skriver Ekstra Bladet.

Varetægtsfængslet i fire uger

Den sigtede blev varetægtsfængslet i fire uger, dog ikke for drab, derimod vold med døden til følge, hvilket han har erkendt.

Om Fyns Politi fastholder sigtelsen, ved Julie Hincheli Hejlesen ikke på nuværende tidspunkt.

– Men dommeren mente altså ikke, at der var bestyrket mistanke for drab, oplyser hun til Newsbreak.dk.

Det var en nabo, der i nat tilkaldte politi og ambulance efter episoden, hvor den 23-årige mand, angiveligt på grund af jalousi, altså tævede sin kæreste ihjel.

– Han (den fængslede) henvendte sig selv til naboen og bad ham ringe, siger Henrik Justesten, vicepolitiinspektør ved Fyns Politi til Newsbreak.dk efter dagens grundlovsforhør.

– Han stod så udenfor og ventede på os og tøjet var blodigt, siger Henrik Justesen, der også kan fortælle, at manden straks blev anholdt, men at der så vidt muligt blev fokuseret på at redde kvinden. Det lykkedes dog ikke – lørdag morgen klokken 05 blev hun erklæret død på Odense Universitetshospital.

– Manden skal nu mentalundersøges, fortæller Henrik Justesen.

“Kun en psykopat kunne gøre sådan noget”

Ekstra Bladet har talt med den dræbte kvindes far, der lørdag skulle identificere sin datter.

– Jeg kunne ikke genkende hende. Hun havde ikke bare fået almindelige øretæver. Kun en psykopat kunne gøre noget så forfærdeligt, sagde Alex Jensen tidligere til Ekstra Bladet.

Politiet blev alarmeret lidt efter klokken 01.30 natten til lørdag.

Powered by Labrador CMS