30-årig fængslet i fire uger: Slog 17-årig og stjal penge og mobil

Politiet har identificeret den 30-årige mand ud fra overvågningsbilleder taget foran den bank, hvor han slog den 17-årige pige og stjal hendes ting.

Røveriet skete ved en hæveautomat i Paradisgade i Aarhus. Foto: Google Earth.
Udgivet Opdateret

Østjyllands Politi sigter en mand på 30 år, der sigtes for et gaderøveri i Aarhus natten til torsdag.

Den 30-årige blev anholdt ved Magasin i torsdag morgen klokken 06.49, da han var mistænkt for at stå bag et indbrud i en lejlighed ikke så langt derfra. I forbindelse med visitationen på politigården blev den 30-årige fundet i besiddelse af flere telefoner, og en politibetjent fik mistanke om, at én af telefonerne kunne stamme fra et gaderøveri begået i Aarhus midtby klokken 03.09 – altså godt tre timer før.

Slog hende og tog penge og mobil

Her blev en 17-årig pige udsat for overfald og røveri, da hun var ved at hæve penge i en hæveautomat på Paradisgade i Aarhus.

En ukendt mand kom hen til hende, og ville have hende til at hæve flere penge fra automaten, hvorefter han slog hende, og tog de penge hun allerede havde hævet samt hendes telefon og løb fra stedet.

Da Betjenten ringede til det nummer, der tilhører den 17-årige kvinde, der blev udsat for røveribegyndte den ene af telefonerne at ringe.

Sigtet

Den 30-årige blev derfor sigtet for at være gerningsmanden bag nattens gaderøveri og anbragt i detentionen.

Overvågningsbillederne fra den bank, hvor den 17-årige kvinde havde hævet penge, bekræftede efterfølgende mistanken mod den 30-årige.

Torsdag eftermiddag er den 30-årige mand blevet fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus.

Fængslet i fire uger

Grundlovsforhøret er slut og den 30-årige er blevet fængslet i fire uger.

– Han erkender nogle af de faktiske omstændigheder men ikke det hele. Vores efterforskning i sagen fortsætter derfor, siger vicepolitiinspektør Leif Benny Kristensen, Østjyllands Politi til newsbreak.dk.

Powered by Labrador CMS