47-årig mand død efter knallertulykke

Manden var død på stedet, da en helikopterlæge undersøgte ham.

Mandens liv stod ikke til at redde. Arkivfoto: Nikolai Linares/Scanpix
Udgivet Opdateret

En 47-årig mand døde fredag aften efter en trafikulykke, hvor han på en knallert kørte sammen med en anden mand, der også kørte på en knallert. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten for kredsen.

Ulykken blev anmeldt 18.09, og området blev siden undersøgt af en bilinspektør. De første undersøgelser peger på, at den 47-årige mand kørte på en 30-knallert på Sdr. Jernløsevej i nordgående retning, da ulykken skete.

På vejen kørte en 34-årig mand, ligeledes på en knallert, og da den 34-årige mand foretog et venstresving, blev han ramt af den 47-årige mand, der kom kørende bagfra. Begge knallerter væltede, og den 34-årige ramte et vejskilt.

Han slap med mindre skammer, mens den 47-årige, der kørte uyden hjelm, pådrog sig så svære kvæstelser, at en læge, der ankom med en tilkaldt lægehelikopter, erklærede ham død på stedet. Politiet oplyser, at den 34-årige kørte med cirka 10 kilometer i timen, og at han var spiritusopåvirket, da ulykken skete.

Der er udtaget blodprøve på den 47-årige mand, og hos politiet venter man nu på svar på denne prøve samt svar fra bilinspektøren, før man vælger, om der skal foretages yderligere i sagen. Pårørende til den 47-årige mand er underrettet.

Powered by Labrador CMS