Ældre kvinde satsede en femmer: Pludselig var hun millionær

Hun ventede på en sms fra børnene - så kom der en fra Danske spil.

En kvinde satsede en femmer: Den blev til en million. Foto: Colourbox.
Udgivet Opdateret

En kvinde i 70’erne i Hedensted Kommune blev fredag aften noget konfus, da hun pludselig modtog en sms fra Danske Spil med en meget god nyhed. Kvinden sad og så lidt TV og havde sin telefon liggende ved siden af sig, da hun ventede og håbede på en feriehilsen fra nogle af sine voksne børn, der alle er ude at rejse.

Hun fik dog en helt anden sms. I første omgang en skuffende en af slagsen. Men den skuffelse blev dog hurtigt vendt til glæde.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

– Jeg sad og tjekkede engang imellem, om der mon kom et foto af nogle af mine børnebørn, du ved. Og pludselig så jeg, at der var kommet en sms. Jeg blev ærlig talt lidt skuffet, fordi det “bare” var fra Danske Spil. Men det havde jeg jo absolut ingen grund til, da jeg lige fik læst beskeden en ekstra gang. Der stod, at jeg havde vundet en million i talspillet Keno. Først troede jeg, det var gas, men da jeg så tænkte lidt efter, så kom beskeden jo fra det samme nummer, som når jeg har vundet fem- og 10-kroners gevinster, siger kvinden.

Hun loggede derefter ind på sin spilkonto og kunne se, at der her stod en million gode, danske kroner.

. Så jeg loggede mig ind på min spilkonto og kunne se, at der ganske rigtigt stod, at jeg havde vundet en million kroner.

– Så sad jeg lidt og måtte lige sunde mig, lyder det fra den glade vinder, der er folkepensionist.

Mange børn og børnebørn

Den nyslåede millionøse, der har en stor børneflok og en endnu større flok af børnenebørn, har aldrig haft mange penge og har været igennem nogle hårde år gennem tiden med en meget stram økonomi.

– Det har aldrig været helt nemt, men især da børnene var små, skulle jeg virkelig kæmpe for at få det hele til at slå til. Jeg var jo alene med dem, så det var hårdt. Men jeg har jo klaret mig igennem. Og tænk, at jeg nu kan se lidt lysere på det hele på mine gamle dage. Det er jo fantastisk. Nu skal jeg bare lige vænne mig til tanken og overbevise mig selv om, at virkelig er sket.

Fra fem til en million

Kvinden, der spiller på abonnement, bruger ikke mange penge på at spille hver uge. Men fem kroner på den rigtige talkombination i Keno, blev altså forvandlet til en million skattefri kroner. Endnu har kvinden ikke fortalt nogen om sit held, og hun er i tvivl om, om hun overhovedet vil dele med nogen, at hun nu kan kalde sig millionær.

– Jeg kan simpelthen ikke blive enig med mig selv om, om jeg vil sige det til nogen – ikke engang til mine børn. Jeg ved jo ikke hvad de pludselig får af forventninger, selvom jeg nu tror, at de vil unde mig alle pengene. Omvendt er det jo en meget stor ting at gå alene med, så jeg ved det ikke. Men det er helt sikkert, at jeg kommer til at forkæle mine børnebørn. De er mit bløde punkt. De er så søde og overøser mig med kram og kærlighed. Men fordi der er så mange af dem, har det været noget dyrt på en folkepension at skulle købe fødselsdags -og julegaver. Jeg har jo måttet spare op hele året, for at få råd til det. Det behøver jeg ikke tænke mere over nu, lyder det.

Et moderne touch på hjemmet

Endnu ved den heldige vinder ikke, hvad pengene ellers skal gå til, men hun overvejer at få skiftet sine meget gamle møbler ud og få et mere moderne touch på sit hjem.

– Det har jeg ønsket i mange år, men der har simpelthen ikke været overskud. Derudover er det bare sådan en dejlig følelse at vide, at man kan gå forbi en butik og se noget i vinduet, og så gå ind og købe det uden at prisen skal stå i vejen. Men lad os se hvad det bliver til. Jo ældre man bliver, jo færre ting føler man, man behøver.

Powered by Labrador CMS