Aflyser koncerter på Roskilde

The Po' Ramblin' Boys og Bru-C må aflyse deres koncerter på årets igangværende Roskilde Festival. Afløserne er allerede fundet

Udgivet Opdateret

Musikdagene til årets Roskilde Festival blev skudt i gang onsdag. Men to af årets koncerter, som ellers var annonceret, er i sidste øjeblik blevet aflyst.

Det oplyser Roskilde Festival i en pressemeddelelse.

Grundet dødsfald

Det amerikanske bluegrass-band The Po' Ramblin' Boys, som skulle have spillet fredag, må aflyse fredagens koncert grundet en tragisk hændelse.

- Vi bliver hjemme på grund af et uventet dødsfald af en, vi alle elskede højt. Vi håber, at vores venner og fans forstår beslutningen, skriver bandet i en besked, som Roskilde Festival har delt.

-Beklager virkelig

Den britiske rapper Bru-C har også måttet aflyse sin koncert fredag grundet personlige omstændigheder.

- Alle involverede har prøvet alt for at få showet til at fungere, men desværre er Bru-C ikke i stand til at optræde i år. Vi beklager virkelig over for alle de fans, der har planlagt at se ham, lyder det i en besked, som Roskilde Festival har delt.

Roskilde Festival har dog allerede fået lukket hullerne i programmet. Den svenske folkemusikgruppe Hialøse og det britiske elektroniske band Plaid er hentet som erstatninger for de aflyste artister.

Flere har aflyst koncerter, men der er allerede fundet afløsere.
Flere har aflyst koncerter, men der er allerede fundet afløsere.

ROSKILDE FESTIVAL

Roskilde Festival er Nordens største samt Europas næststørste festival, hvor der spilles rytmisk musik i mange forskellige genrer. 

Som på mange andre festivaler er der ikke kun musik, men også events og diverse boder.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS