Amerikansk kirurg sikrer Zlatans fortsatte karriere

Zlatan Ibrahimovic er blevet opereret for en alvorlig knæskade og bliver i stand til at spille fodbold igen.

I England har Zlatan Ibrahimovic været en kæmpe succes med 28 mål i 46 kampe. Her lander han dog forkert og bliver skadet. Foto: Oli Scarff/AFP
Udgivet Opdateret

Den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovic har gennemgået en så vellykket knæoperation i USA, at han vil være i stand til at genoptage karrieren efter en periode med genoptræning.

Det oplyser den 35-årige Manchester United-spillers agent, Mino Raiola.

– Han vil komme sig helt. Han har ikke været udsat for en karrierestoppende skade, skriver Raiola i en pressemeddelelse ifølge blandt andre Manchester Evening News.

Ibrahimovic kom før denne sæson til Manchester United fra Paris Saint-Germain på en etårig kontrakt.

I England har svenskeren været en kæmpe succes med 28 mål i 46 kampe.

I en kvartfinalekamp i Europa League mod belgiske Anderlecht for små to uger siden landede Ibrahimovic dog så uheldigt efter en duel, at han beskadigede et korsbånd i sit ene knæ.

Den slags skader har stoppet mange sportskarrierer, men lægerne på en klinik i Pittsburgh i USA har sørget for, at det ikke bliver tilfældet for Zlatan Ibrahimovic.

Ifølge Mino Raiola vil genoptræningen også finde sted på klinikken i USA.

Zlatan Ibrahimovic har ikke meldt offentligt ud, hvad hans planer for karrieren er i den kommende sæson. Det vides heller ikke, om Manchester United vil tilbyde ham en forlængelse.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS