Andersen skuffet over Team Danmark-farvel

Newspaq
Udgivet Opdateret

Team Danmark har sagt farvel til direktøren gennem mange år, Michael Andersen. Utilfredsstillende, mener han.

Efter mere end otte år i direktørstolen hos Team Danmark må Michael Andersen nu indse, at det er tid til nye kræfter. Det er han ikke tilfreds med.

– Jeg er meget skuffet. Først og fremmest over processen, der har taget over ni måneder, og også over resultatet.

– Skuffelse kommer man sig over. Jeg har deltaget i en kamp, hvor jeg ikke har vundet. Det har en anden, der er dygtig og kompetent, siger han.

Bestyrelsen i Team Danmark har i stedet valgt Anti Doping Danmark-direktør Lone Hansen, der tidligere har været tilknyttet Team Danmark.

Michael Andersen måtte på trods af flere år i spidsen for Team Danmark søge sin egen stilling på grund af kontraktregler. Derfor vidste han godt, at en udskiftning på toppen var mulig. Alligevel er han overrasket over valget.

– Team Danmark har været igennem en fantastisk udvikling. Jeg synes, at jeg har udviklet medarbejdergruppen, talentarbejdet og samarbejdet i kommunerne. Jeg kan ikke se et sted, hvor vi ikke har rykket os markant de seneste otte år.

– Bestyrelsen har dog valgt en anden, og det er den i sin gode ret til at gøre, når der er tale om et åbent opslag, siger han.

Han har dog fuld tiltro til, at Lone Hansen vil klare sig godt i jobbet.

– Jeg har kendt Lone i mange år. Jeg ansatte hende selv i Team Danmark. Hun er fagligt og menneskeligt en dygtig kvinde, og jeg ønsker hende held og lykke fremover, siger han.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS