Ansatte i supermarked jager og dræber butikstyv

Tre medarbejdere i varehuset Walmart er blevet sigtet for manddrab.

Tre medarbejdere, fNathan Higgins, Crucelis Nunez og Randall Tomko fra Walmart er sigtet for at have kvalt en formodet butikstyv. Foto: Lakeland Police Department.
Tre medarbejdere, fNathan Higgins, Crucelis Nunez og Randall Tomko fra Walmart er sigtet for at have kvalt en formodet butikstyv. Foto: Lakeland Police Department.
Udgivet Opdateret

En vognfuld dvd’er kom til at koste en butikstyv livet, da han blev jagtet og tilbageholdt af tre af supermarkedets medarbejdere.

Det var i supermarkedet Walmart i byen Lakeland, Florida, hvor tre medarbejdere satte efter og indhentede den 64-årige Kenneth E. Wisham, de mistænkte for at have stjålet en vognfuld dvd’er. Det oplyser WSB-TV Atlanta.

De tre medarbejdere er nu sigtet for manddrab ‘på grund af et skænderi, der udviklede sig og endte med døden’, som der står i sigtelsen.

Blev kvalt

Nathan Allen Higgins (35), Crucelis Nunez (23) og Randall Eugene Tomko (58) jagtede Kenneth Wisham, efter han angiveligt skulle have stjålet en vogn med dvd’er.

Ifølge Fox News faldt Kenneth Wisham i jagten, og trioen holdt ham nede og fast i en sådan grad, han stoppede med at trække vejret og døde.

En senere obduktion viste, at Kenneth Wisham døde af kvælning.

Prøvede at redde ham

Myndigheder i Florida siger, at medarbejdere forsøgte at genoplive den 64-årige, da han stoppede med at trække vejret – men forgæves.

Ifølge en politirapport skulle Crucelis Nunez have fortalt, at Wisham råbte ‘slip mig fri’ og ‘jeg kan ikke få vejret’, skriver Huffington Post.

Crucelis Nunez påstår, at hun kom til at puffe til Kenneth Wisham, så han faldt. Et vidne siger dog, at hun decideret slog ham i jorden og tildelte ham slag.

Deres ansættelsesforhold overvejes

Walmarts talsmand Charles Crowson har i en e-mail skrevet, at alle tre medarbejdere er suspenderede, og man overvejer deres ansættelsesforhold.

Walmart udsendte efter episoden denne meddelelse til WFTS-TV:

Vore tanker går til at berørt af disse episoder. Vore medarbejderes involvering bliver gennemgået. Vi vil fortsætte med at samarbejde med politiet, som vi har gjort det fra begyndelsen. På samme tid er vi i gang med en egne undersøgelser.

Den tragisk jagt udenfor Walmart i Florida fandt sted 7. februar i år.

Obduktionen viste endvidere, at Kenneth Wisham havde 15 brækkede ribben.

Prisen på de påståede stjålne dvd’er er 380.74 dollars – cirka 2600 kroner.

 

Powered by Labrador CMS