Bendtner scorer selvmål i Rosenborg-sejr

Efter scoringer i sine to første kampe for Rosenborg var Nicklas Bendtner uheldig at lave selvmål mod Molde.

Nicklas Bendtner har fået en fin start i norsk fodbold, men danskeren ville sikkert gerne være lørdagens selvmål mod Molde foruden. (Arkivfoto). Foto: Grøtt, Vegard Wivestad/Scanpix

Nicklas Bendtner gjorde sig lørdag endnu en gang bemærket for Rosenborg i den bedste norske fodboldrække.

For tredje kamp i træk kom den danske angriber på måltavlen i Eliteserien, da ligaens tophold slog rivalen Molde med 2-1. Uheldigvis for Bendtner scorede han i eget net.

Midtvejs i første halvleg var danskeren uheldig at ramme bolden med benet, da Moldes Stian Gregersen nåede højest op til et indlæg og headede mod mål. Dermed fik gæsterne reduceret til 1-2.

Forinden havde Nicklas Bendtner vist sine evner i den anden ende af banen, hvor Rosenborg gav sig selv og størstedelen af de godt 20.800 tilskuere en drømmestart.

Først bragte Milan Jevtovic værterne i front med 1-0 efter syv minutter. Kort efter slog Bendtner en fremragende diagonalpasning til serberen, der lagde op til Fredriks Midtsjøs 2-0-mål.

Modsat 3-0-sejrene over Odd og Sandefjord fik Bendtner ikke meget at arbejde med inde i boksen.