Betalte kundes indkøb – og fik en date

Romantik opstår alle steder – også ved kasselinjen i Lidl. Arkivfoto: Elo Christoffersen
Udgivet Opdateret

En venlig kasseassistent fik mere end et smil med, da han valgte at betale for en kunde, der havde fået det forkerte kort med i Lidl

Da Lærke Jespersen var kommet afsted med det forkerte kort og ville betale for sine indkøb i Lidl, trådte kasseekspedient Omar Alawi til.

Lærke forsøger at betale med kortet to gange og får en melding om forkert kode – det går op for hende, at hun er kommet afsted med venindens kort.

– Der begynder at blive sådan en lidt træls stemning ved kassen, og manden ved kassen går ud bagved, forklarer 20-årige Lærke Jespersen ifølge jv.dk.

Men så kommer ekspedienten tilbage:

– Det skal du ikke tænke på, jeg har lagt ud for dig, det er ikke noget problem, siger Omar Alawi.

– Jeg sagde, at det skulle han da ikke, og så blev jeg bare helt tavs. Jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle sige, forklarer Lærke Jespersen, som kunne gå fra forretningen med sine indkøb for 130 kroner.

Deler sin oplevelse på Facebook

Lærke beslutter sig for at dele sin historie på Facebook – i forvirringen havde hun ikke fået fat i Omars navn, og han skal jo have sine penge tilbage.

– Jeg synes jo, det lyder som en typisk historie fra en sød film, men jeg har aldrig prøvet sådan noget før. Facebook er et godt sted at komme med sådan noget positivt, og jeg synes, det er vildt godt, at han skiller sig ud, fortæller hun.

Opslaget bliver bemærket, det får 614 likes og 80 kommentarer. Mange kommentarer kommer fra andre kunder, der sagtens kan genkende den venlige ekspedient.

– Sådan er jeg bare, fuld af energi og positiv. Det er vigtigt, når du sidder ved kassen, siger 21-årige Omar Alawi.

Men Omar bliver alligevel noget overrasket over de mange reaktioner. Det er hans bror, der gør ham opmærksom på opslaget, og det er noget, der varmer hjertet, siger Omar.

Var ikke kun på grund af hjælpsomhed

Det var dog ikke udelukkende, fordi Omar er et sødt og rart menneske, at han betalte Lærkes indkøb. Han synes nemlig, at hun så sød ud.

Det har ført til en date, hvor de unge skal ud og spise sammen.

– Om ikke andet så har det her da givet et bekendtskab, der begyndte i Lidl, og vi er enige om en second date, griner Lærke Jespersen.

Powered by Labrador CMS