Betjenten danser tango – tango – tango

Et tweet fra Syd- og Sønderjyllands Politi var langt fra de sædvanlige efterlysninger og varsling om trafikkontroller - her blev der inviteret til tango.

Udgivet Opdateret

Et tweet fra Syd- og Sønderjyllands Politi nåede kun at ligge på nettet i kort tid. Og det er måske nok forståeligt, når man ser tweetets indhold; det har i hvert fald ikke meget med såkaldt politiforretninger at gøre. Medmindre det er en del af en ny form for SSP-samarbejde, forstås.

‘I efteråret danser vi alle torsdage kl. 1930-2130 på Nordby Skole, Midtbjergvej 2, Nordby, Fanø. Program: tangofano.dk #Tangofano’, står der i tweetet. (Se billede).

 

Vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann, kender dog ikke lige noget til tweetet.

– Vi danser IKKE tango. Det har vi slet ikke tid til. Havde vi det, så gjorde vi det selvfølgelig gerne, siger Ole Aamann  til jv.dk.

Noget kunne dog tyde på, at én af hans kolleger – der også har adgang til Twitter-kontoen – har taget fejl af sine logins til det sociale medie, skriver jv.dk og tilføjer:

I hvert fald kan man under hashtagget Tangofano finde Twitter-profilen @Tangofano, der følges af minimum én ansat ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

På Newsbreak.dk kan vi nu sagtens se vagtchefen og hans folk foran os i en inciterende, varmblodig dans.

Vi kan jo kalde det teambuilding.

Powered by Labrador CMS