Blev millionær midt i sild og påskesnaps

En helt almindelig corona-venlig påskefrokost udviklede sig rigtig sjovt, da en kvinde fandt skrabelodder frem

En kvinde købte skrabelod med kæmpe gevinst. Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

Påskefrokosten skærtorsdag blev pludselig en del sjovere for en kvinde i 50’erne fra Tønder Kommune. Hun og hendes mand havde aftalt at dele en påskeøl og en få lille snaps til silden.

-Vi drikker nærmest aldrig alkohol, så det var virkelig en særlig anledning. Vi plejer at holde påskefrokost med vores venner, men corona har holdt os tilbage fra den slags. Så det var bare min mand og jeg, fortæller den glade vinder i en pressemeddelelse fra Danske Spil. Den heldige kvinde ønsker at være anonym.

Kvinden havde købt loddet Påskeæg dagen før, da hun så dem ligge fremme i kiosken.

-Du må få en ny bil

Under frokosten med sin mand, fandt hun de to lodder frem.

– Jeg tilføjede, selvfølgelig i sjov, at hvis jeg vandt en million kroner, så måtte han få en ny bil. Et par sekunder senere sad jeg helt målløs og kiggede på loddet. Der var rigtig mange æg. Jeg tog snapsen, som jeg var ved at få galt i halsen, og udbrød: Jeg tror altså, du skal have noget nyt at køre i.

Parret talte og talte igen og igen og atter en gang.  Og da loddet først kunne tjekkes hos forhandleren dagen efter, blev det en lidt urolig nat for den heldige vinder.

– Jeg låste det inde om natten, men måtte lige liste mig ned et par gange for at tælle endnu engang. Jeg kan love dig, at der blev holdt godt fast i det lod på vejen til kiosken. Tænk, hvis det fløj væk, eller der skete et eller andet. Det var helt nervepirrende, lyder det.

Gevinsten falder på et tørt sted

Den nybagte millionær fortæller, at pengene falder på et virkelig tørt sted. Hun har i flere år været kronisk syg,  og kan derfor ikke arbejde fuld tid. Så der har manglet penge i budgettet hver måned.

Indtil videre er parret enige om, at de udover en ny bil, vil give en skilling til børn og børnebørn. De har desuden betalt noget gæld af. Resten af pengene er der ikke planer for endnu.

– Min søn sagde, at nu kunne vi komme på en lang rejse og gøre sådan og sådan. Men vi nyder faktisk at være hjemme og i vores sommerhus. Jeg synes, vi har mange gode oplevelser med vores familie og venner, hvilket er livskvalitet for os. Men det giver jo en helt fantastisk ro i maven, at man har en buffer, hvis noget uventet pludselig skulle ske. Det har vi jo set med corona.

Powered by Labrador CMS