Bonde om Bendtner: Godt det er en stor liga

Nicklas Bendtner er klar til at tørne ud for Wolfsburg i den tyske Bundesliga. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO
Udgivet Opdateret

Landstrænerassistent Peter Bonde er glad for, at Nicklas Bendtner endelig har fundet en ny klub.

Fredag bliver Nicklas Bendtner præsenteret som ny spiller i bundesligaklubben Wolfsburg, har klubbens presseafdeling oplyst til TV2.

Det glæder landsholdets assistenttræner, Peter Bonde, at angriberen endelig har fået sin nye klub på plads.

– Det er rigtig fint, at han har fundet et sted at spille. Bundesligaen er en af de store ligaer, så det kan man ikke sige noget til, siger Peter Bonde.

Hans kendskab til netop Wolfsburg er dog ikke så godt, som det var, da klubben senest havde danskere i truppen.

– Jeg har ikke beskæftiget mig så meget med Wolfsburg, siden Simon Kjær og Thomas Kahlenberg var der. Men jeg har da set dem sporadisk. De har nogle fine spillere som Kevin De Bruyne og Ivica Olic.

Efter flere år med meget lidt spilletid hos Arsenal og hos Juventus som lejesvend, håber Bonde, at det kan blive til fast spilletid i Tyskland. Men det er for tidligt at sige, hvor danskeren står i forhold til de andre offensive spillere i truppen.

– Nu handler det om at komme i gang for Bendtner og igen komme til at spille. Når det er sat i værk, må man tage den derfra, lyder det fra landsholdets assistenttræner.

Danmark spiller sin første EM-kvalifikationskamp mod Armenien den 7. september, men landstræner Morten Olsen har tidligere sagt, at han ikke anser Bendtner for at være aktuel til den kamp.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS