Bookmakere: Her er vinderen af Melodi Grand Prix

Skal man tro bookmakerne er det Simone Egeriis, der løber med sejren den 13. februar

Står det til bookmakerne, er det Simone Egeriis, der løber emd sejren til det danske Melodi Grand Prix. Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR
Udgivet Opdateret

Opvarmningen til det danske Melodi Grand Prix blev officielt blæst i gang, da DR onsdag frigav de ti sange, som 13. februar skal dyste om deltagelsen i den europæiske Eurovision-finale. Og efter at være dykket ned i sanghavet er oddssætterne fra NordicBet klar til at udråbe en favorit.

Simone, som deltager i det danske Melodi Grand Prix for tredje gang, åbner nemlig i det laveste odds med sangen ‘Heart Shaped Hole’.

– Simone er et kendt ansigt hos danskerne, og hun optræder efter vores vurdering med en bedre sang end den, der blev henvist til tredjepladsen i 2013. ‘Heart Shaped Hole’ minder lidt om Sia’s ‘Chandelier’. Med den moderne lyd og en stærk performance kan vi sagtens forestille os, at hun tager sejren, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Favoritter præget af kvinder

Bookmakerens favoritfelt er i det hele taget præget af kvinder. Foruden Simone udgøres de fire største favoritter af Sophie Nohr og Kristel Lisberg, der begge har deltaget i X Faktor, samt dansk-australieren Anja Nissen. Sidstnævnte bidrag har Eurovision-vinderen Emmilie de Forest som medforfatter.

Samme tendens ses også hos Danske Spil, som mener, at Simone Egeriis har størst chance for at vinde.

– Vi har lyttet sangene igennem og skelet til sangerne, blandt andet hvor kendte de er i den brede offentlighed. Vi mener, at Simone står med en rigtig god chance for at løbe med sejren, fordi hendes sang rammer tiden og har lidt af den samme lyd som sangerinden Sia. Og så skader det heller ikke hendes chancer, at hun har deltaget to gange før – begge gange med en hæderlig 3. plads til følge. Hun plejer at kunne blande sig i toppen, og i år tror vi på, at hun ender som vinder, udtaler oddsansvarlig Peter Emmike. Hvis Simones sang ”Heart Shaped Hole” vinder, giver Danske Spil odds 2,10, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Fræk outsider

En fræk outsider kan blive makkerparret ”Muri & Mario”, som slog igennem med hittet ”Hun tog min guitar” i 2012. I år stiller de op til MGP med sangen ”To Stjerner”, som er feltets eneste dansksprogede sang, og netop dét kan måske blive udslagsgivende for stemmerne. Sangen står i odds 9,00 hos Danske Spil, så der er gode penge at hente, hvis de overrasker bookmakerne.

Hvem vinder?

Sådan ser Nordic Bets odds ud:

Simone – Heart Shaped Hole: 2.25
Sophia Nohr – Blue Horizon: 5.50
Kristel Lisberg – Who Needs A Heart: 6.50
Anja Nissen – Never Alone: 7.00
Lighthouse X – Soldiers Of Love: 10
Bracelet – Breakaway: 12.50
Veronicas Illusion – The Wrong Kind: 25
Jessica – Break It Good: 25
Muri og Mario – To Stjerner: 29
David Jay – Rays Of Sunlight: 35

Powered by Labrador CMS