Braithwaite udnytter straffespark i Toulouses storsejr

Martin Braithwaite scorede til 2-0, da Toulouse på hjemmebane slog Angers i den franske liga. Foto: REMY GABALDA/Scanpix.

Den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite kom på måltavlen, da Toulouse søndag eftermiddag vandt hjemmekampen mod Angers med hele 4-0 i den franske liga.

Braithwaite udnyttede et straffespark efter knap en times spil til stillingen 2-0.

Topscorer i klubben

Danskeren er topscorer i klubben med nu otte mål i ligaen i denne sæson. Han har desuden lagt op til tre.

Angers, der ligger tredjesidst i rækken, holdt stand i første halvleg, men da Toulouse først fik hul på bylden i anden halvleg, udviklede det sig til en lille ydmygelse af gæsterne.

Toulouse befinder sig midt i ligaen på en tiendeplads med 29 point for 23 kampe.