Brand i malerkabine: To personer på sygehuset

Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

To personer er kørt til sygehuset til observation for røgforgiftning, men ellers kan borgere i Hjørring mandag aften ånde lettet op – røgen fra en brand i en malerkabine ved et autoværksted på Frederikshavnsvej er ikke længere farlig, oplyser Nordjyllands Politi.

»Klokken 17.45 modtager vi en anmeldelse om en brand i en malerkabine. Kort tid efter har vi patruljer fremme, der kan fortælle, at røgen er meget kraftig og sort, og umiddelbart efter dukker indsatslederen fra Brand og Redning op og konstaterer, at røgen er giftig, da malerkabinen indeholder en masse kemikalier,« fortæller vagtchef Per Jørgensen.

Politiet udsendte derfor en advarsel om, at folk skulle holde sig indendøre i et område sydøst derfra.

»Cirka halvanden time efter har vi fået branden under kontrol. Det betyder, at røgen ikke længere er farlig. Vi har fået indrapporteret to tilskadekomne, der er kørt til sygehuset i Vendsyssel, da de har indåndet noget af røgen. Deres tilstand er stabil,« siger Per Jørgensen.

Politiet har fortsat afspærret området omkring selve branden, hvor brandvæsenet fortsat efterslukker branden, så man er sikker på, den ikke blusser op igen. Desuden er dagligvarebutikken SuperBest og et fitnesscenter nær autoværkstedet fortsat lukket.

Powered by Labrador CMS