Brøndby snuppede bronzen

Brøndby er med 1-1 i udekampen mod Randers sikker på at vinde DM-bronze. Men de måtte i en kamp, der blev skæmmet af et hav af frispark, kæmpe hårdt, før triumfen var sikret.

Det var et svækket Brøndby-hold, der entrede AutoC Park i Randers. Således måtte træner Thomas Frank se bort fra karantæneramte Daniel Agger. I stedet agerede Martin Albrechtsen en solid, men også noget stationær stopper.

At hjemmeholdet gik til pausen med en føring, kunne der intet indvendes imod. De var mere kampberedte end Brøndby, der kiksede opdækningen, da Alexander Fischer med sin første Superliga-fuldtræffer siden 2012/2012-sæsonen scorede til 1-0:

Brøndby gav ham frit spillerum udenfor straffesparksfeltet, og da han kanonerede bolden afsted ramte den Daniel Larsson på hånden og ændrede retning, så Lukas Hradecky ikke havde chance for at redde.

Efter pausen havde Jonas Kamper for Randers og Teemu Pukki for Brøndby store scoringstilbud.

Men man skulle helt hen i dommer Jakob Kehlets tillægstid før Brøndby fik scoret direkte på frispark af Riza Durmisi.