Brøndby uden Agger tabte i Farum

Arkivfoto.

Hvis man var i tvivl om Daniel Aggers betydning for Brøndby før kampen mod FC Nordsjælland, så er man det i hvert fald ikke nu efter nederlaget på 0-2 til Farum-holdet.

I anførerens fravær var Vestegnsklubben på hælene, og det blev på ingen måde bedre, da Dario Dumic blev udvist til sidst i første halvleg.

FC Nordsjælland fik en kanonstart på kampen, da Joshua John fyrede kanonen af fra kanten af feltet efter bare seks minutter. Brøndby-målmand Lukas Hradecky kunne måske have gjort mere ved skuddet, men man kunne bestemt ikke klandre finnen for nederlaget i Nordsjælland. Han diskede således op med den ene store redning efter den anden, og Brøndby skal være glade for, at nederlaget ikke blev større end 0-2.

Kort før pausefløjtet fik Brøndby-forsvarer Dario Dumic sit andet gule kort, da han gik i ryggen på Martin Vingaard. Det fik Thomas Frank til at skifte Martin Albrechtsen ind til anden halvleg, hvor han dannede et alternativt midterforsvar med Martin Ørnskov.

Der skulle dog kun gå en håndfuld minutter af anden halvleg, før Nordsjælland bragte sig yderligere foran. Denne gang var det den tidligere Brøndby-spiller Kasper Lorentzen, der sendte læderet i mål på et oplæg serveret af Uffe Bech.

Hjemmeholdet havde en masse muligheder for at gøre sejren endnu større, men en stærkt spillende Lukas Hradecky var skyld i, at Vestegnsklubben kan tage den lille halve times køretur hjem til Brøndby med æren i behold.

Med resultatet ligger de to hold nu side om side med 24 point for 16 kampe. Brøndby indtager dog fjerdepladsen foran Nordsjælland takket være en bedre målscore.