Christiansfeld Centret flytter ind i Søstrehuset

Udgivet Opdateret

12. januar flytter Christiansfeld Centret fra midlertidige lokaler i Nørregade 12 ind i Søstrehuset på adressen Nørregade 14 i Christiansfeld. I forbindelse med flytningen vil centret være lukket i fire dage.

– Vi glæder os til at flytte ind i permanente lokaler i det nyrenoverede Søstrehus, men i forbindelse med flytningen vil vi ikke kunne levere helt den samme service som normalt, siger Christiansfeld Centrets leder Annemette Løkke Berg.

Centret vil være lukket fra mandag den 12. januar til og med torsdag den 15. januar. I de dage kan centret kontaktes telefonisk på 7979 1773 mellem klokken 10 og 16.

– Når vi åbner igen fredag den 16. januar, vil medarbejderne have travlt med at pakke ud og møblere vores nye lokaler, ligesom der vil gå et par dage, før vi igen har internetforbindelse. Derfor vil tingene i starten kunne virke lidt kaotisk, men centret er åbnet, og der vil være medarbejdere til at hjælpe, forsikrer Annemette Løkke Berg.

Indtil alt er helt på plads, bliver der opstillet et bord lige inden for døren i Søstrehuset med brochurer og andet turistmateriale til besøgende.

I begyndelsen af februar inviterer Christiansfeld Centret til reception for at præsentere de nye lokaler i Søstrehuset.

Powered by Labrador CMS