Corona aflyser populært tv-program

På grund af coronavirusset vil der ikke være optagelser til "Robinson Ekspeditionen" i år.

Henrik Andersen fra Solrød vandt 2016-udgaven af “Robinson Ekspeditionen”. Her ses han med programmets mangeårige vært, Jakob Kjeldberg. Foto: /Free
Udgivet Opdateret

Årets udgave af tv-programmet “Robinson Ekspeditionen” er blevet aflyst på grund af coronavirusset.

Det oplyser Nordic Entertainment Group (Nent) i en pressemeddelelse.

– Vi havde virkelig håbet på, at en udskydelse af optagelserne gjorde det muligt, men Covid-19 er fortsat en global pandemi, og vi vil ikke risikere sikkerheden for vores crew og deltagere, siger Kenneth Kristensen, der er programdirektør for Nent, i en kommentar.

I marts valgte Nent at udskyde optagelserne til årets udgave, der var den 22. af sin slags, men nu er det altså endt med en aflysning.

Nent Group forventer, at programmet vender tilbage i efteråret 2021.

“Robinson Ekspeditionen” er en konkurrence, hvor en gruppe danskere kæmper om at blive længst tid på en øde ø og en pengepræmie på 500.000 kroner.

Programmet er blevet sendt hvert år på TV3 siden 1998, hvor Regina Pedersen blev den første vinder. Den første udgave havde også deltagere som Jens Romundstad – i daglig tale kaldet Biker-Jens.

Programmet har de seneste år haft omkring 200-000-300.000 seere til hvert afsnit.

Det er ikke så mange, som så i programmets første år, hvor op mod en million tv-seere fulgte konkurrencen hver mandag aften.

Den tidligere professionelle fodboldspiller Jakob Kjeldberg har været vært siden 2004. Han overtog tjansen fra Thomas Mygind.

Powered by Labrador CMS