Cyrus genindspiller gigahit og ændrer navn

Billy Ray Cyrus dropper sine fornavne.

Billy Ray Cyrus, der her ses sammen med sin datter Miley Cyrus, vil ændre sit navn. Arkivfoto: Mario Anzuoni/Scanpix
Udgivet Opdateret

Billy Ray Cyrus er træt af sit navn. Nærmere bestemt er han træt af to af sine navne, og det tager han nu konsekvensen af i forbindelse med en genindspilning af sit megahit Achy Breaky Heart, skriver rollingstone.com.

– Efter den 25. august vil jeg være kunstneren, der tidligere var kendt som Billy Ray. Jeg vil nøjes med at bruge mit efternavn, fortæller sangeren til Rolling Stone og uddyber:

– Jeg blev altid kaldt Cyrus, og jeg bad Mercury Records om at kalde mig Cyrus i starten, fordi det var det, jeg havde det mest komfortabelt med. Jeg vil tage hen til hospitalet, hvor jeg blev født i Bellefonte, Kentucky, for at mit navn ændret juridisk.

Så i fremtiden vil al musik fra Billy Rays hånd udkomme under navnet Cyrus. Det gælder også for den nye indspilning af Achy Breaky Heart, som bliver lavet i anledning af megahittets 25 års jubilæum. Han har planer om at udgive yderligere to versioner af nummeret. Et på spanglish – et blandingssprog af engelsk og spansk – samt en elektronisk dance-udgave af nummeret, som gjorde ham til en af USA’s mest kendte sangere.

Cyrus arbejder for tiden på et nyt album. Derudover er skal han snart i gang med indspilningerne til anden sæson af tv-serien Still the King, hvor han har hovedrollen som en Elvis-imitator.

 

 

Powered by Labrador CMS