Danmarks første Bridgewalking indviet af Mary

H.K.H. Kronprinsesse Mary indvier Bridgewalking Lillebælt. Foto: Claus Fisker/Scanpix.
Udgivet Opdateret

I dag blev Danmarks første Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro indviet af Kronprinsesse Mary. Se billederne her.

I mere end fire år har der været arbejdet på Den Gl. Lillebæltsbro, for at gøre den klar til Bridgewalking. I dag blev Bridgewalking så indviet af Kronprinsesse Mary.

Kronprinsessen blev koblet på en sikkerhedsline, og kunne derefter nyde den skønne udsigt over Fredericia og Middelfart samt Lillebælt, der bugter sig ud i Fænøsund og Vejle Fjord. Ideen er hentet i Sydney, hvor Bridgeclimb er en meget stor turistattraktion.

Midt på Den Gamle Lillebæltsbro blev Bridgewalking officielt indviet og der blev sendt 3.000 balloner op fra en båd i Lillebælt.

Da Kronprinsesse Mary efterfølgende kom ned fra Bridgewalking sagde hun, at det var en stor oplevelse.

Kronprinsesse Mary kom til at køre en veteranbil

Hvad der så bagefter helt uventet skete, blev yderligere en oplevelse for kronprinsessen.

Planen var, at hun skulle køres til Trinity Hotel & Konferencecenter i Fredericia i en veteranbil. Helt uventet kom Kronprinsse Mary til at sidde bag rattet – og kørte således veteranbilen til hotellet.

– Det var yderligere en stor oplevelse i dag, lød det fra Kronprinsesse Mary.

Inden Bridgewalking blev indviet var der taler af blandt andet de to borgmestre Steen Dahlstrøm, Middelfart Kommune og Jacob Bjerregaard, Fredericia Kommune, Den Australske Ambassadør Damien Miller, Transportminister Magnus Heunicke og Administrerende direktør Jesper Hansen, Banedanmark.

Se billederne fra indvielsen øverst i artiklen…

Powered by Labrador CMS