Dansk par idømt fængselsstraf for omfattende svindel

Et dansk par, der tidligere er dømt for social dumping, er tirsdag blevet dømt for at have udført momssvindel for over tre millioner kroner.

Arkivfoto.
Udgivet Opdateret

56-årige Ann Dorte Adamsen og 58-årige Ole Bohn er dømt for at have snydt statskassen for flere millioner kroner ved at have betalt for lidt i moms.

Parret, der tidligere er dømt for at have underbetalt polske håndværkere, har samlet set undladt at betale 3.041.052 kroner i moms. Det skriver Avisen.dk.

Ann Dorte Adamsen idømmes et års betinget fængsel med en prøvetid på to år. Hun får desuden en bøde på 2.940.000 kroner og 200 timers samfundstjeneste.

Han får to års ubetinget fængsel og derudover en bøde på 7.430.000 kroner.

Ole Bohn stod som direktør i firmaet, mens hans samlever Ann Dorte Adamsen var indehaver.

Tidligere dømt for social dumping

Ann Dorte Adamsen og Ole Bohn er tidligere dømt i en af de største sager om ‘social dumping’ i Danmark. I april 2014 blev det nordsjællandske firma dømt til at betale 18,8 millioner kroner tilbage for systematisk at have underbetalt 46 polske håndværkere i deres firma Our House.

Efterfølgende fik de frataget retten til at drive virksomhed i de næste tre år.

Our House skiftede derefter navn til Ejendomsrenovering af 2009 A/S, og det er i perioden fra 2011-2013, at parret udførte momssvindlen. Firmaet indgik konkursbegæring i april 2014.

Det var i forbindelse med konkursen, at Skat fandt frem til det, de i dag er blevet dømt for.

Powered by Labrador CMS