Dansk top-spiller: -Det er fedt

Kan åbne op for en fast plads på PGA Tour

Udgivet Opdateret

Golfspilleren Nicolai Højgaard deltog i den forgangne uge i PGA-turneringen Valero Texas Open, hvor det natten til mandag dansk tid sluttede med en delt 28.-plads til danskeren.

I den kommende tid kan man forvente meget mere aktivitet for Nicolai Højgaard på PGA Tour, selv om han normalt gør sig på DP World Tour, den tidligere European Tour.

Nicolai Højgaard er nemlig blevet tildelt et såkaldt Special Temporary Membership til PGA Tour.

Det skriver golfavisen.dk.

Ubegrænsede invitationer

Kortet kan gives til spillere, der ikke er PGA-medlemmer, men som har optjent flere point end sidste sæsons nummer 150, forklarer mediet.

Med det midlertidige kort må danskeren nu modtage et ubegrænset antal invitationer til PGA Tour, og er ikke længere begrænset af højst syv invitationer.

Det vil Højgaard forsøge at udnytte.

- Jeg havde selvfølgelig ikke regnet med at have denne mulighed, da sæsonen begyndte, men nu skal jeg hjem og snakke med mit team om de muligheder, der er, men det er fedt, og jeg tror, jeg vil jagte PGA Tour-kortet herovre (i USA red.), siger Højgaard til golfavisen.dk.

Gode muligheder

Han står pludselig med gode muligheder for at blive fast PGA-spiller i næste sæson.

Det er således et ønske fra PGA Tour at give spillere med Special Temporary Membership nok starter til, at de kan opnå fuldt medlemskab til den kommende sæson, siger golfmediet.

Den 22-årige dansker er noteret for to triumfer på DP World Tour.

Nicolai Højgaard blev natten til mandag nummer 28 i Valero Texas Open.
Nicolai Højgaard blev natten til mandag nummer 28 i Valero Texas Open.
Powered by Labrador CMS