Dansk verdensstjerne venter på dom i sag om bil-fusk

Danske Mikkel Kessler er anklaget for bevidst at ville undgå at betale fuld registreringsafgift på en bil, som han selv har købt. Der falder dom i sagen, der foregår i Østre Landsret i disse dage, onsdag 30. maj.

Mikkel Kessler, der her bokser mod Brian Magee tilbage i 2012, er anklaget for at ville have sparet registreringsafgiften på en Toyota Supra. Der falder dom onsdag 30. maj. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix
Udgivet Opdateret

Den 39-årig eks-bokser Mikkel Kessler er anklaget i en sag i Østre Landsret, der handler om fusk med registreringsafgiften.

Ifølge Ekstra Bladet købte eks-bokser Mikkel Kessler i 2013 en Toyota Supra til omkring 500.000 kroner – og solgte den derefter videre for en tiendedel af prisen – altså bare 50.000 kroner.

Bilen blev solgt til leasingfirmaet Lux Leasing, som Mikkel Kessler så indgik en leasingaftale med om selv samme køretøj.

Undgik at betale den fulde registreringsafgift

Det betød ifølge Ekstra Bladet, at den tidligere verdensmester ikke skulle betale fuld registreringsafgift, men derimod en mindre, månedlig afgift.

Det kalder Skatteministeriet for en proforma-aftale, fordi den har til formål at slippe udenom registreringsafgiften.

Og det er derfor, at sagen er kommet i retten, hvor den tirsdag 29. maj blev behandlet. Onsdag falder der så dom i sagen.

Mesterbokser var ganske afslappet

Under retssagen var Mikkel Kessler selv til stede, og her kom det frem, at han aldrig reelt havde modtaget de 50.000 kroner.

Han forklarede, at han havde meget andet i hovedet i den periode af sig liv – blandt andet var hans far netop død.

Ifølge avisen optrådte den tidligere mesterbokser i helt afslappet stil.

Der falder efter alt at dømme dom i sagen senere onsdag 30. maj – Kendte.dk følger op på historien.

Kilde: Ekstra-Bladet

Powered by Labrador CMS