DBU har tre-fire kandidater som Olsens efterfølger

Claus Bretton-Meyer. Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Claus Bretton-Meyer fortæller, at DBU nu har en lille håndfuld kandidater til jobbet som dansk landstræner.

Dansk Boldspil-Union (DBU) har tre-fire kandidater som Morten Olsens afløser som landstræner. Det oplyser DBU-direktør, Claus Bretton-Meyer, efter at Olsen tirsdag aften annoncerede, at han trækker sig, da det ikke lykkedes Danmark at kvalificere sig til EM.

– Vi startede med en bruttoliste på 40 emner, og de blev senere til ti. Lige nu er vi fortsat i dialog med tre-fire kandidater, siger Bretton-Meyer.

Aftale på plads inden nytår

Han gentager, at DBU går efter at have en aftale på plads med den nye landstræner inden nytår. Det er dog ikke ensbetydende med, at Danmarks kommende landstræner vil blive offentliggjort før næste år.

– Vi spiller først vigtige kampe igen i september næste år.

– Vi er derfor interesseret i, at den nye træner kan komme tæt på holdet i god tid før det, men vi har ikke en specifik dato.

– Hvis det kan lade sig gøre, at han kan tiltræde før næste års træningskampe, så vil det være fint, siger Bretton-Meyer.

Vil ikke kommentere på konkrete navne

DBU-direktøren vil ikke kommentere på konkrete navne såsom Malmö FF-træner Åge Hareide eller Michael Laudrup.

Han er heller ikke meget for at fortælle om den økonomi, DBU kan tilbyde.

– Det kan jeg ikke kommentere på. Vi vil have den rigtige kandidat, men DBU er ikke verdens rigeste fodboldforbund. Jeg er dog sikker på, at vi kan finde den rigtige i forhold til den lønramme, vi arbejder med.

– Vi stiler så højt, som vi har mulighed for, og det har været interessant at se interessen for jobbet, siger Bretton-Meyer.

/ritzau/

 

Powered by Labrador CMS