DBU lukker for billet-smutvej

Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Efter at Danmark har trukket Sverige i play-off kampene om at komme til EM i Frankrig til næste sommer, er interessen for at blive medlem af Landsholdsklubben med ét blevet meget større.

Årsagen til, at Landsholdsklubben nu er blevet vældig populær, hænger helt utvivlsomt sammen med, at medlemmer af Landsholdsklubben får fortrinsret til at købe billetter til den altafgørende hjemmekamp mod Sverige 17. november.

Derfor har Dansk Boldspil-Union (DBU) besluttet at lukke for tilgang til Landsholdsklubben indtil videre.

»På grund af en overvældende interesse for at blive medlem af Landsholdets Fanklub, er der midlertidigt lukke ned for tilgang af nye medlemmer,« lyder det på DBUs hjemmeside.

Inddelt efter hakkeorden

DBU har inddelt de mulige tilskuere til kampen efter en hakkeorden, som samtidig er dén, der skal bruges, når det gælder om at købe billet til kampen.

Tirsdag den 20. oktober fra kl. 9.00-23.59 er der forsalg for sæsonkortholdere, fans med fast plads, medlemmer af Landsholdsklubben, og folk, der har købt de såkaldte hattrick-billetter. Hattrick-billetterne var en særlig type billetter, der gjaldt til alle hjemmekampene mod Serbien, Albanien og Frankrig.

Dagen efter, 21. oktober, fra kl. 9.00 er der forsalg for fans, der har købt billetter til en eller flere af Danmarks EM-kvalifikationskampe

Og endelig vil det 22. oktober fra kl 9.00 være muligt at købe fans for alle andre – under forudsætning af, at der er flere billetter tilbage.

Powered by Labrador CMS