Det spiser dronningen juleaften

Det er ikke den traditionelle danske julemenu, der serveres for dronningen

Dronningens julemenu adskiller sig fra de fleste danskeres.
Dronningens julemenu adskiller sig fra de fleste danskeres.
Udgivet Opdateret

Det er den samme julemenu, som dronning Margrethe byder sin familie på år efter år. 

Det er dog ikke den klassiske menu med and eller flæskesteg og risalamande, der er tradition for at spise juleaften. 

Det skriver BILLED-BLADET.

Risengrød, gåsesteg og pudding

Dronningen og den kongelige familie starter nemlig med forret bestående af risengrød med kanel, sukker og hvidtøl til.

Til hovedret serveres der gåsesteg. Og til dessert er der britisk Christmas pudding flamberet med cognac på menuen.

Dronningen plejer faktisk selv at tage Christmas pudding med hjem fra sin årlige tur til London, hvor hun normalt er på juleindkøb. Men ikke i år, hvor coronaen raser. 

Dronningen fejrer jul på Marselisborg Slot.

Powered by Labrador CMS