Disneys Descendants kommer snart

Udgivet Opdateret

Disneys Descendants, der er sidste skud på stammen, får premiere til oktober. Fra i dag kan du tage et smuglyt til hittet ”Belive” fra den unge stjerne Shawn Mendes.

”Descendants” er en ny spillefilm som handler om teenagebørnene til Disneys berygtede skurke og vejen til deres egen plads i historien. Emmy-vinder Kenny Ortega (”High School Musical”) har instrueret, koreograferet og produceret ”Descendants”. Filmens soundtrack er nu at finde på Sportify.  ”Descendants” har premiere til oktober.

På rollelisten over de debuterende unge og farverige teenageskurke finder vi:

•    Dove Cameron (”Liv og Maddie”) som Mal, datter af Maleficent
•    Cameron Boyce (“Jessie”) som Carlos, søn af Cruella de Vil
•    Booboo Stewart (”Twilight”) som Jay, søn af Jafar
•    Sofia Carson (”Austin & Ally”) som Evie, datter af Den onde Dronning

Filmens handling

Børnene af Disneys mest berygtede skurke vokser op og indtager deres egen plads i historien langt efter ”Og de levede lykkeligt til deres dages ende”. I det idylliske kongerige Auradon er Ben, den generøse kongesøn til kongen og dronningen (her skildret som Skønheden og Udyret), parat til at overtage tronen.

Hans første proklamation er at han vil give skurkebørnene Mal, Evie, Carlos og Jay, der sammen med deres berygtede forældre er blevet forvist til ”De fortabtes Ø” i over 20 år, en ny start. For første gang får de skurkagtige teenagere chancen for at leve i Auradon og begynde på privatskolen, hvor også børnene af Den gode fe, Askepot, Tornerose og Mulan studerer.

Mødet mellem de onde og de gode børn bliver ikke gnidningsfrit og undervejs testes deres ellers sejlivede selvtillid, deres sociale evner, retfærdighedssansen og deres empati. Kun fremtiden vil vise om den nye ondskabsfulde generation vil følge i sine onde og udspekulerede forældres fodspor.

Soundtrack og musikvideo med Shawn Mendes

Universal Music står bag soundtracket til ”Descendants” og indeholder blandt andet singlen ”Believe”, der fremføres og er skrevet af den 16-årige unge stjerne Shawn Mendes. Filmens andre originalsange fremføres af filmens skuespillere samt bonussangere.

Musikvideoen med Shawn Mendes har premiere på Disney Channel mandag den 17. august kl. 17.40. Men allerede i dag kan du tage et smuglyt på sangen ”Believe”. (I opslaget fra Facebook nedenunder).

 

Soundtracket vil herefter være tilgængeligt hos alle førende forretninger.

Shawn Mendes debutalbum ”Handwritten” (april 2015) gik direkte ind på Billboard 200 listen som #1 og denne sommer optræder han på Taylor Swifts USA turné ”The 1989 World Tour”.

Powered by Labrador CMS