Disse tyvekoster til en værdi af to millioner kroner savner ejere

Lokalpolitiet i Esbjerg har frigivet billeder af tyvekoster for godt to millioner kroner. Genkender du nogle af de mange ting?

Udgivet Opdateret

Syd- og Sønderjyllands Politi har i dag frigivet det, de mener, er billeder af tyvekoster for to millioner kroner. De mange genstande er blevet beslaglagt efter en række ransagninger hos en 40-årig mand, der tilbage i september måned blev varetægtsfængslet.

Hvad manden præcist er fængslet for, er uvist, men politiet mener at kunne knytte ham til en række genstande, du kan se på de billeder af tyvekoster, der befinder sig i galleriet her til artiklen.

– Det tyder på, at de stammer fra det midtjyske, sydjyske, sydøstjske og sydvestjyske, fortæller politikommissær ved lokalpolitiet i Esbjerg, Peder Jessen, til Newsbreak.dk.

Politiets teori er altså den, at de mange genstande er bragt til veje via blandt andet indbrud. Der er fundet alle mulige forskellige genstande, og en teori er blandt andet, at der er foregået indbrud i dødsboer, hvor snart sagt alt er blevet fjernet.

– Vi har både krukker, vaser og malerier. Man har taget det meste med, forklarer Peder Jessen.

Billeder af tyvekoster skal finde ejere

Fordi der er blevet beslaglagt så mange genstande, har det været svært for Peder Jessen og hans kolleger at finde frem til ejerne af de mange ting. Nogle af genstandene har fundet deres retmæssige ejere, men ikke alle.

– Mængden af det gør, at vi går til pressen. Der må være nogen, der kan genkende tingene, siger Peder Jessen.

Der faktisk fundet så meget, at der er frigivet en serie på 10 billeder af tyvekoster, som du kan se ved at gå gennem galleriet øverst på siden her.

Der er blandt andet fundet antikke møbler, designermøbler, malerier, antikke smykker, ure og forskellige former for krukker og vaser.

Genkender du dine ting?

Hvis du, efter du har set billederne igennem, ved, at politiet i skrivende stund ligger inde med noget, der er blevet stjålet fra dig, skal du kontakte politiet. Det skal helst ske på mail SLT001@politi.dk eller JGU003@politi.dk. Begge adresser går til indbrudsgruppen hos lokalpolitiet i Esbjerg. Alternativt skal du ringe 114.

Borgerne må ved henvendelsen meget gerne oplyse om:

  • Hvornår de har haft indbrud eller været udsat for tyveri
  • Hvis det er meldt til politiet, bedes sagens journalnummer oplyst
  • Hvilke genstande drejer det sig om
  • Navn og kontaktoplysninger

 

Powered by Labrador CMS