DMI med vild udmelding: SÅ varmt bliver det

Det lune vej fortsætter fredag og henover weekenden. I næste uge kan termometrene igen risikere at brage op på 30 grader, lyder meldingen fra DMI

Udgivet Opdateret

Vejret den 29. juni 2018 bliver lunt med enkelte skyer hist og her – og med temperaturer omkring 20-25 grader, lyder meldingen fra Danmarks Meteorologiske Institut (DMI).

– Skyerne kommer hovedsageligt til at være i den østlige del af landet over Sjælland, øerne og Bornholm, og det bliver varmest i den sydlige del af landet, uddyber Trine Pedersen, vagthavende ved DMI til Newsbreak.

Hun forklarer, at det billede kommer til at holde henover weekenden, der også bliver kølig og med enkelte skyer.

– Vejret holder henover weekenden, og det er måske meget godt, at det er en lille smule skyer og lidt køligere hist og her, for så har man da en chance for at få lavet noget, siger Trine Pedersen.

Næste uges vejr bliver endnu varmere end vejret den 29. juni 2018

Der kan nemlig risikere at blive rigtig varmt i næste uge, forklarer meteorologen.

– Fra på tirsdag og dagene efter kommer temperaturerne til at ligge mellem 28 og 30 grader, så det bliver rigtig varmt. De folk, der snart skal på Roskilde Festival kan se frem til en rigtig varm festival, siger Trine Pedersen.

I gårsdagens vejrudsigt åbnede DMI op for, at der måske kunne komme enkelte byger i løbet af næste uge. Ifølge Trine Pedersen er der dog ikke udsigt til den mindste regn i den nærmere fremtid, og hun afskriver derfor muligheden for byger – i hvert fald i starten af næste uge.

– Jeg kan kun rapportere om højtryk og varmt vejr i den kommende tid, så der er er hverken udsigt til regn eller koldere temperaturer, siger den vagthavende meteorolog.

Powered by Labrador CMS