Dødsulykken: Her er nyt om den 44-årige mand

Den 44-årige mand, der er blevet sigtet for uagtomt manddrab efter dødulykken søndag, har muligvis fået en hjerneblødning.

Udgivet Opdateret

Et ældre ægtepar fra Østfyn blev kørt ihjel søndag eftermiddag. En 44-årig mand fra Sydfyn kørte frontalt sammen med den 84 årige mand og den 80-årige kvindes bil.

Se mere video hos Local Eyes.

Han forlod stedet sammen med sin ni-årige søn. Men han blev senere anholdt og sigtet for uagtsomt manddrab og kørsel uden førerret.

Nu viser det sig, at den 44-årige er blevet indlagt.

Stak af fra ulykken

Den 44-årige mand, der kørte frontalt ind i bilen med det ældre ægtepar, stak af efter sammenstødet, der blev anmeldt klokken 16.12.

Det lykkedes dog Fyns Politi at lokalisere ham og sønnen, som han havde med i bilen. Det forklarer vagtchefen fra Fyns Politi Milan Holck Nielsen til Ritzau, der dog ikke er klar over, hvordan den 44-årige er kommet derfra.

Fyns Politis første melding var, at den 44-årige og sønnen slap fra ulykken uden større fysiske skader.

Indre blødning

Men det har vist sig, at der var noget galt med den 44-årige mand.

Da han blev undersøgt, kunne man se, at han muligvis havde fået en hjerneblødning.

– Han blev herefter også indlagt, fordi han selv havde en skade. Han havde muligvis en mindre blødning i hjernen – i hvert fald en flænge i hovedet – og blev derfor overført til Oden Universitetshospital, siger vagtchefen.

Det er ukendt, hvad tilstand han er i på nuværende.

Vej spærret

I længere tid var rute 43 for Arreskov Sø, nord for Sollerup og syd for Vester Hæsinge lukket for trafik, da politiet skulle undersøge ulykkesstedet.

En bilinspektør undersøgte ulykkesstedet søndag. Ifølge Fyns Politi vil der fortsat være undersøgelser mandag også. Foto: Local Eyes
En bilinspektør undersøgte ulykkesstedet søndag. Ifølge Fyns Politi vil der fortsat være undersøgelser mandag også. Foto: Local Eyes

En bilinspektør blev ligeledes indkaldt til at foretage undersøgelser. Der er fortsat gang i undersøgelserne mandag.

Fyns Politi genåbnede dog vejen i begge retninger omkring klokken 22.00 søndag aften.

Powered by Labrador CMS