Dronningen breder sig på sociale medier

Siden det danske kongehus oprettede sig på både Facebook og Instagram, har dronning Margrethe givet følgerne et indblik i livet som royal.

Dronning Margrethe og resten af kongehuset er allerede et hit på de sociale medier, få dage efter at den nye teknologi blev taget i brug. Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix 2016
Udgivet Opdateret

Dronningen er på Facebook.

Landets regent er i disse dage at finde flere steder på de sociale medier. Dronning Margrethe poserer for eksempel på flere Instagram-billeder, og på kongehusets egen Facebook-side kan man nu også finde videoer, der giver seeren et indblik i, hvordan livet er for det 76-årige royale medlem.

I videoen, der er udgivet torsdag, ser man dronningen på slap line under sit besøg i Lolland Kommune i forbindelse med årets sommertogt med Kongeskibet Dannebrog, som startede onsdag.

Facebook-videoen viser dog ikke dronning Margrethe på det ellers så fornemme kongeskib. Derimod sejler hun i en mindre båd på den lokale sø Klostersøen, mens to hårdtarbejdende kajakroere, der skal deltage i årets OL i samme sport, kæmper for at holde trit med det royale følge.

På Instagram ses der også billeder fra årets sommertogt, hvor dronningen i den grad har kastet sig ud i en situation, som ligger langt fra den fornemme tilværelse som medlem af det danske kongehus. Billedet viser nemlig, hvordan majestæten er i færd med at holde en gris under sit besøg på det økologiske gods Knuthenlund.

Lolland var det første stop for dronning Margrethe på årets sommertogt, som efterfølgende fortsætter i blandt andet Varde Kommune.

Se videoen af dronning Margrethe her: https://www.facebook.com/detdanskekongehus/?fref=nf

Se Instagram-billedet her: https://www.instagram.com/p/BGJbMPmp0_B/?taken-by=detdanskekongehus

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS