Druknet mand var ikke udsat for en forbrydelse

Det er endnu uvist, hvorfor liget blev fundet med dødvægt bundet om livet.

Den døde mand, der blev fundet ved Tisvilde, havde han 15 kilo dødvægt om livet. Foto: Local Eyes.
Udgivet Opdateret

Da der blev sendt politifolk ud til Tisvildeleje Strand mandag 11. juli for at undersøge en anmeldelse om, at der var fundet en død mand i vandet, fandt betjentene et lig af en mand, der intet ID havde på sig, men som til gengæld havde vægtlodder bundet fast i en snor om livet. Politiet betragter nu mandens død som en ulykke. Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

– Vi betragter sagen som en tragisk hændelse og efterforsker derfor ikke længere sagen som et mistænkeligt dødsfald, fortæller leder af personfarlig efterforskning i Nordsjællands Politi, Henrik Gunst i pressemeddelelsen.

Identitet fortsat ukendt

Manden er blevet obduceret, og her vist det sig, at han er død ved drukning, og at der ikke ligger en forbrydelse bag. Hans identitet er endnu ikke fastslået, og hans udseende stemmer heller ikke umiddelbart overenes med nogen savnede danskere.

Politiet i andre lander modtager derfor nu billeder og anden information om manden i håbet om, at mandens identitet på den måde kan blive fastlagt. Han er lys i huden og vurderes til at være mellem 30 og 45 år gammel.

– Manden kan være dansker, svensker, russer eller noget helt fjerde. Der er mange nationaliteter, der sejler i det omkringliggende farvand på for eksempel skibe og trawlere, og manden kan godt være drevet til Tisvildeleje derfra, ligesom han kan være fra området nær Tisvildeleje, siger Henrik Gunst i pressemeddelelsen.

Powered by Labrador CMS