Efterlysning: 17-årig pige forsøgt voldtaget på festival

En 17-årig pige blev forsøgt voldtaget på Smukfest. Foto: Colourbox.com (Modelfoto).
Udgivet Opdateret

En 17-årig pige blev natten til søndag forsøgt voldtaget på Smukfest i Skanderborg.

Omkring klokken 1.30 var pigen på en ad et stisystem til toiletterne ved Sølund indgangen. To mænd retter kontakt til hende og giver udtryk for, at de gerne vil hygge sig med hende. Men det afviser hun blankt.

Da den 17-årige pige når hen til et mørkt græsareal nær indgangen, bliver hun trukket cirka 20 meter væk fra stisystemet af de to mænd:

– Den ene af mændene knapper hendes bukser op og trækker bukserne ned til omkring knæhøjde, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz, til Newsbreak.dk.

Den anden mand holdt øje med, at der ikke kom andre. På et tidspunkt kom der et vidne forbi på stien. Han spurgte:

– Hvad har I gang i?

Manden, der forsøgte voldtægten, svarede:

– Vi hygger os bare.

Derefter gik vidnet videre – muligvis fordi vedkommende kun kunne se de to mænd og ikke pigen.

Få nyheder fra Østjylland i dit feed på Facebook – Klik her og “Synes godt om”

Det kom mere aktivitet på stisystemet og gerningsmændene opgav deres forehavende.

Manden, der forsøgte at voldtage den 17-årige pige beskrives som mellemøstlig eller arabisk af udseende, 22-23 år, 160-165 centimeter høj, almindelig til muskuløs af bygning, kort sort hår – kort i siderne og længere i toppen. Han var iført en mørk trøje med lynlås og mørke stramtsiddende bukser. Han havde et modermærke ud for venstre øre. Han havde røde solbriller sat op i håret. Og han talte danske med accent.

Medgerningsmanden, der ikke var aktiv i voldtægtsforsøget beskrives som 22-23 år, 160-165 centimeter høj og kort sort hår – kort i siderne og længere i toppen.

Politiet vil gerne høre fra personer, der har observeret noget omkring stisystemet mellem klokken 01-01.25. Eller vidner, der har set mændene eller pigen.

Oplysninger i sagen kan gives til Sydøstjyllands Politi på 1-1-4.

Powered by Labrador CMS