Ekstremt farligt: Mulig pyroman på spil i tørken

En eller flere gerningsmænd antændte flere naturbrande lørdag aften på samme tid og samme område.

Udgivet Opdateret

Lørdag aften rykkede brandvæsenet og Midt- og Vestjyllands Politi ud til hele seks naturbrande ved byen Vildbjerg i Vestjylland.

Alle brandene blev tilsyneladende antændt indenfor samme område og på samme tidspunkt, og det har fået alarmklokkerne til at ringe hos politiet.

– Når der er tale om så mange brande på cirka samme tidspunkt og indenfor et område på 2 kilometer, så mener vi, det er usandsynligt, at der tale om tilfældigt opståede brande. Det ser i høj grad ud som om, der er tale om påsatte brande, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch til Newsbreak.dk.

Muligvis en pyroman

Indtil videre er politiet på bar bund i sagen, og man kan derfor kun gisne om gerningsmandens motiver til at starte brandene, og om der er tale om en pyroman, oplyser vagtchefen.

– Om det er for at se brandvæsenet, om en det er en, der godt kan lide ild eller noget helt tredje kan vi ikke sige på nuværende tidspunkt. Men vi håber selvfølgelig på at høre fra folk, hvis der er nogen, der har set noget, siger Jens Claumarch.

Brandvæsenet brugte tre timer på at slukke de mange brande lørdag aften. Brandvæsenet var undervejs bekymrede for, at brandene ville komme ud af kontrol, skriver aoh.dk.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefonnummer 114.

Powered by Labrador CMS