Ellemann med ny melding

Jakob Ellemann-Jensen vender retur til august

Udgivet Opdateret

Jakob Ellemann-Jensen vender tilbage til dansk politik og sine roller som vicestatsminister, forsvarsminister og Venstres formand til august.

Det skriver han i et opslag på Facebook.

- Nu er det tre måneder siden, at jeg blev nødt til at trække stikket og sygemelde mig. Jeg synes, at jeg har været væk i lang tid. Derfor vil jeg også gerne give en opdatering på, hvordan jeg har det.

- Jeg kan fortælle jer, at jeg er fast besluttet på at vende tilbage som formand for Venstre, forsvarsminister og vicestatsminister. Og efter samråd med de læger og psykologer, jeg taler med, har jeg besluttet at komme tilbage 1. august, når den nye politiske sæson begynder, skriver Jakob Ellemann-Jensen i opslaget.

Stress

Han gik ned med stress i februar og har blandet andet slet ikke været en del af det forsvarsforlig, der er ved at blive strikket sammen.

Når han vender tilbage, bliver det på fuld tid.

- For i politik kan man ikke være med på nedsat tid – enten er jeg der, eller også er jeg der ikke. Så jeg skal vente, til jeg er klar, skriver Ellemann.

Har talt med Mette F.

Under forløbet har han løbende haft samtaler med statsminister Mette Frederiksen og også nu, hvor det er afklaret, hvornår han vender tilbage.

Jeg har talt med Mette Frederiksen om ovenstående.  Jeg savner politik. Det står krystalklart for mig efter at have været væk. Jeg savner mine kolleger på Christiansborg, i Venstre og i Forsvarsministeriet. Jeg savner at være med til at gøre en forskel for vores land. Og jeg glæder mig helt vildt til at vende tilbage, skriver Jakob Ellemann-Jensen.

Jakob Ellemann-Jensen er tilbage i august.
Jakob Ellemann-Jensen er tilbage i august.
Powered by Labrador CMS