En dræbt og flere kvæstede i vild karrusel-ulykke

En meget voldsom ulykke i USA har kostet en person livet. Tre er livsfarligt kvæstet.

En er død og syv kvæstet i en voldsom karrusel-ulykke. Herefter var alt kaos. Foto: Bruce Lamm/@OntheLamm/Scanpix.
Udgivet Opdateret

En person er dræbt og syv kvæstet i en karrusel-ulykke onsdag aften amerikansk tid. Tre af de kvæstede er i kritisk tilstand. Det skriver blandt andre CNN.

Karrusellen, der kaldes The Fire Ball, består af  seks vogne med sæder, der kører rundt. Hele karrussellen bevæger sig nærmest som et pendul.

Ifølge de, der betjener selve karrusellen, kommer vognene op i cirka 14 meters højde og vognene spinner 13 gange i minuttet.

Det skulle være en af selskabets mest populære forlystelser.

– Der var fire personer i hver vogn. Pludselig falder vognen af og i hvert fald to personer faldt omkring syv meter før de landende på ryggen på cementen, siger Rhonda Burgess, der var med sine børn i parken, til CNN.

Efter ulykken var alt kaos.

– Alle løb. Jeg blev rendt over ende, fortæller Kaylie Bellomy, der befandt sig køen til netop The Fire Ball, da ulykken skete.

Tre af de kvæstede blev kørt til Ohio State University Wexner Medical Center.

Ohios guvernør John Kasich sender sin medfølelse til de implicerede.

– Ulykken har gjort mig ked af det. Tabet af menneskeliv og personer, der blev kvæstet, mens de skulle nyde tivoliet, siger han, og fortsætter:

– Jeg har iværksat en tilbundsgående undersøgelse og samtidig beordret, at alle forlysteler lukkes, mens undersøgelsen står på.

Powered by Labrador CMS