Esbjerg fik point mod FCMs rotationshold

Foto: Claus Fisker/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Esbjerg fik et point, og FCM fik luftet reserverne få dage efter, man havde leveret sit bedste resultat i Europa på udebane mod Southampton. Trods flere store chancer i anden halvleg endte kampen uafgjort med kun to scoringer. Og det var meget passende spil og chancer taget i betragtning.

Men i begyndelsen så det ud til, at topholdet ville køre Esbjerg over.

Selv med et hold med masser af udskiftninger i forhold til torsdagens foretrukne Europa League-startere, lykkedes det FCM at dominere bundholdet Esbjerg frakampens start. Allerede efter 12 minutter var den helt gal, da Michael Jakobsen mistede bolden til Marco Ureña, som kunne finde Paul Onuachu helt fri inden foran mål. To meter-manden eksekverede sikkert den store mulighed uden chance for Martin Dubravka i Esbjerg-målet.

Men hjemmeholdet arbejdede sig ind i kampen, og efter en halv time udlignede Robin Söder, da svenskeren rykkede på tværs og sparkede bolden utageligt ind bag Mikkel Andersen.  Efter målet var det Esbjerg, der havde initiativet, men efter pausen var det igen FCM, som dominerede. Onuachu var tæt på at score, ligesom Jakob Poulsen ramte overliggeren på et frispark efter en time.

Magnus Lekven havde bolden i mål efter 78 minutter, men det blev underkendt for offside. Kort efter havde Nicki Bille en stor mulighed, men han skød over fra kort afstand. I overtiden var Bille igen tæt på, men denne gang skød han lige forbi mål.

Powered by Labrador CMS