Et rørende møde

TV-vært og prins hilste på hinanden torsdag i sidste uge

Kate Garraway fik mulighed for at takke prinsen personligt torsdag.
Kate Garraway fik mulighed for at takke prinsen personligt torsdag.
Udgivet Opdateret

Da den britiske tv-værtinde Kate Garraway torsdag hilste på Prins Charles, i forbindelse med en velgørenhedsaften, brugte hun lejligheden på at takke prinsen dybfølt. Det skriver Hello Magazine.

Kate Garraways mand, Derek Draper, blev i 2020 så hårdt ramt af coronavirus covid-19, at han blev lagt i koma, og selvom han siden er blevet udskrevet og vendt hjem til familiens trygge rammer, kan han fortsat ikke helt klare sig selv. 

Kate Garraway har tidligere fortalt offentligheden, at et medlem af det britiske kongehus havde støttet hende og familien gennem episoden, uden at sætte navn på medlemmet, men det, hun sagde til Prins Charles torsdag, levner ingen tvivl om, hvem der rakte ud. 

- Du husker det nok ikke, men du var meget sød ved mig, efter at min mand blev meget syg med covid, sagde Kate Garraway til Prins Charles. 

Fik et brev

Hello Magazine skriver, at Kate Garraway tidligere har fortalt om episoden i sin selvbiografi, hvor hun skriver, at hun, mens Derek Draper var syg, fik et brev fra et medlem af det britiske kongehus, der tilbød hjælp fra en af de læger, der normalt passer på medlemmer af kongehuset. 

- Hvor dejligt, tænkte jeg, selvom det fremstod fuldstændig surrealistisk, skrev Kate Garraway om episoden. 

Kate Garraway er gift med Derek Draper, der har været syg med covid-19.
Kate Garraway er gift med Derek Draper, der har været syg med covid-19.

TV-værtinden og prinsen mødtes torsdag, da velgørenhedsorganisationen Prince's Trust, som Prins Charles stiftede i 1976, og som årligt uddeler priser til unge mennesker, der har opnået noget ekstraordinært i deres liv.

Hello Magazine skriver, at prinsen selv blev tydeligt rørt i løbet af aftenen, mens han hørte unge mennesker fortælle om, hvordan de af velgørenhedsorganisationen havde fået hjælp til at finde et sted at bo, få det bedre mentalt og få et job. 

Powered by Labrador CMS