Få så skiftet dine hjul igen

Formidlertjenesten AutoButler kæmper lige nu for at holde prisen for hjulskifte nede.

Udgivet Opdateret

Mange sørger for at skifte til sommerdæk, når kalenderen skriver 1. april eller deromkring. I år er næppe nogen undtagelse, og det ved værkstederne godt. Derfor kan du – ifølge Autobutlers research – møde ekstraordinært høje priser for den ret simple service.

Det skriver Autobutler i en pressemeddelelse.

– Vores egne prisundersøgelser viser at prisen svinger fra 250 til over 500 kroner. For at give mere transparente priser, lancerer vi derfor en sikker-dæk kampagne, hvor du er garanteret, at du ikke kommer til at betale mere end 249 kroner for dækskiftet, fortæller analysechef Jan Sturm fra autobutler.dk.

Formidlingstjenesten har således fået omkring 300 værksteder med i sin kampagne, fremgår det. Det hele handler – foruden at tjene penge – om sikkerhed.

Kører man på de forkerte dæk i forhold til årstid, har det nemlig stor betydning for især bremselængden. “Mange tror fejlagtigt, at de kan køre risikofrit med vinterdæk om sommeren, men på en varm eller våd vej bremser vinterdæk ikke lige så godt som sommerdæk”, skriver Autobutler.

– Det er afgørende for trafiksikkerheden at bilisterne kører med rigtige dæk. Hvert år sker der desværre trafikulykker, hvor forkerte dæk har været medvirkende til ulykken. Da det er en simpel opgave for værkstedet at skifte til sommerdæk, vil vi med kampagnen slå et slag for at flere bilejere får det gjort i tide, siger Jan Sturm.

Man kan dog skifte dæk selv – med det rette værktøj og lidt fingersnilde.

Powered by Labrador CMS