Falsk billede viser Diana til royal barnedåb

Prisn William og hertuginde Kate ærede Diana ved at opkalde deres datter efter hende. Foto: Chris Jackson/Scanpix
Udgivet Opdateret

Et falsk billede viser, hvordan prinsesse Diana nyder sit barnebarns selskab ved barnedåben. Nu er billedet gået viralt på sociale medier

Selvom prinsesse Diana døde på tragisk vis for 18 år siden, var hun alligevel med til den kongelige dåb i juli måned – i hvert fald i ånden.

Men hvis man kigger på et konstrueret billede af prinsesse Diana og prinsesse Kate, så kan man se, hvordan det måske ville have set ud, hvis hun stadig var i live.

En kongehus-fan har via Photoshop lavet et falsk fotografi af prinsesse Diana, som står ved siden af prinsesse Kate i anledning af den lille prinsesse Charlottes dåb. Kate holder Charlotte i sin favn, mens farmor Diana bøjer sig ned for at hilse på sit barnebarn.

Prinsesse Kate blev fotograferet imens hun gik ind i St. Mary Magdalene kirken i Sandringham i Norfolk den 5. juli, hvor den nye prinsesse skulle have sit navn. Og dette blev en mulighed for at skabe et unikt – men dog falskt – øjeblik med Kates afdøde svigermor.

Billedet af Diana stammer fra et møde med Moder Teresa i New York i juni 1997, faktisk kun to måneder inden hendes død.

Store følelser er blevet vækket for royale fans verden over. Det falske fotografi er blandt andet blevet kaldt “smukt” og “rørende” i kommentarfelterne på Facebook.

Selvom billedet ikke er ægte, så mindes prinsesse Diana stadigvæk i den britiske kongefamilie, og prinsesse Charlotte er således døbt Charlotte Elisabeth Diana.

Se billedet hos Hello! Magazine, der oprindeligt har bragt historien om billedet her

/ritzau/FOKUS

What a great job at photoshopping … Let’s make this go viral!

Posted by Mary Kohnke on 3. august 2015

Powered by Labrador CMS