Familiefar vinder en million kroner på “fup-SMS”

Det er ikke alle SMS'er der lover guld og grønne skove, som er det rene svindel - det kan en familiefar fra Nordsjælland nu skrive under på!

Den heldige familiefar kan nu glæde sig over at være blevet en million kroner rigere. Arkivfoto.
Udgivet Opdateret

Selvom der florerer fup-sms’er i massevis, så er det altså ikke alt, der lyder for godt til at være sandt, som er det rene fup.

Det har en familiefar fra Nordsjælland nu ved selvsyn oplevet efter han søndag modtog det, han troede var en fup-SMS. I den stod der, at han havde vundet en million kroner i Danske Spils lotteri “Keno”.

Men det skulle vise sig, at den var god nok, for, for da manden dagen efter, i mandags, tjekkede sin spil-konto, så stod der ganske rigtigt en million kroner lige til at hente.

– Søndag fik jeg en sms om, at jeg havde vundet, men jeg tænkte at det måtte være spam og glemte faktisk alt om det resten af søndagen, fortæller den glade og fortsat overraskede familiefar fra Nordsjælland.

– Det var først mandag, at jeg igen kom i tanke om beskeden og loggede ind for at tjekke min kupon. Jeg kunne jo se, at jeg havde vundet, men jeg kunne slet ikke fatte det, så jeg ringede til Danske Spil for at høre om den nu var god nok, siger manden ifølge en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Og den var såmænd god nok, kunne Danske Spil bekræfte.

Havde kun vundet småbeløb

Vinderen, der i forvejen havde et Lotto Plus-abonnement, oprettede sit KENO Plus-abonnement for tre år siden efter at have læst en historie om en, der havde vundet.

– Indtil nu har jeg kun vundet småbeløb så jeg er virkelig overrasket. Jeg kan slet ikke tro det, siger den glade vinder.

Vinderen, der bor i Nordsjælland med sin kæreste og børn, lever fortsat højt på nyheden om milliongevinsten og har hele dagen sms’et frem og tilbage med kæresten, der er ligeså høj på glæde.

Hvad skal du gøre, hvis du modtager en snyde-besked eller opkald?

Hvis du modtager e-mailen eller sms’en, skal du: 

  • Undlade at opgive nogen form for personlige kortdata
  • Videresende den til Nets’ phishing-analyse afdeling, phishing-dk@nets.eu (valgfrit)
  • Slette den!

Hvis du modtager et telefonopkald, skal du:

  • Undlade at opgive nogen form for personlige oplysninger
  • Afbryde forbindelsen

Kilde: Nets.dk.

– Udover de mere kedelige ting sådan en sum kan hjælpe på, så tror jeg helt klar det kommende år står på både skiferie og sommerferie, og måske en rejse ind i mellem også, siger den begejstrede vinder.

Powered by Labrador CMS