Familiekomedie bliver ved med at hitte

Grindsted Kino måtte for 5. dag i træk melde alt udsolgt til filmen Min Søsters Børn og Guldgraverne. Foto: René Lind Gammelmark
Udgivet Opdateret

“Min Søsters Børn”-filmene kan blive ved med at trække familierne i biografen

128.000 billetter har filmen “Min Søsters Børn og Guldgraverne” solgt på blot seks dage. Det viser salgstallene, der blev opgjort torsdag. Filmserien bliver altså ved med at kunne lokke danske familier til det store lærred, og filmen ser ud til at blive en af vinterferiens store succeser i de danske biografer.

Også i Grindsted har filmen været voldsomt populær. For femte dag i træk måtte Kulturhuset i Grindsted, Grindsted Kino melde alt udsolgt fredag. Flere måtte gå forgæves da alle billetterne var solgt til dagens fremvisning af familiefilmen “Min søsters børn og Guldgraverne”.  Der var også umådelig travlt i kiosken, for biografgængerne skulle også have popcorn, slik og slush-ice.

Mandag , tirsdag og onsdag havde de fyldt 37,5 liter væske på maskinen hver dag, og torsdag toppede det med 50 liter. Hvor mange liter det blev til fredag vides ikke endnu, men mens Newsbreak.dk’s fotograf var i biografen, blev der lystigt fyldt på maskinen.  Det var en blandet sammensætning af gæster med både bedsteforældre forældre og børn.

Du kan se billeder i toppen af artiklen, og du kan se biografstemningen i videoen nedenfor.

Powered by Labrador CMS