Fange med fængslende udseende lander modelkontrakt

På trods, af Jeremy Meeks er i husarrest, fodrer han sine kvindelige fans med billeder af sig selv. Og manden, der er genstand for opmærksomheden, har landet en modelkontrakt.

Udgivet Opdateret

Jeremy Meeks, der bliver kaldt USA’s hotteste fange, lader ikke straf og husarrest stoppe ham i at flashe både overarme og abs for de sværmende fans. Det skriver Daily Mail.

I 2014 blev Jeremy Meeks, der er dømt for 11 forskellige forhold, fotograferet til forbryderalbummet. I den forbindelse lagde Stockton Police Department billedet af Jeremy Meeks op på dets Facebookside. Og så gik det ellers stærkt.

På trods af, han er i husarrest, lægger han gerne billeder op af sig selv på Twitter. Og de går ikke ubemærkede hen. Kommentarerne formelig vælter ind fra kvinder, der……

I husarrest

Jeremy Meeks er i husarrest indtil 7. juli, så indtal da, må kvinderne nøjes med billeder af ham i cowboybukser. I indkørslen.

I februar 2015 fik Meeks en dom på 27 måneders fængsel for at besidde våben og ammunition og for at bære et ladt våben. Derudover blev han også dømt for ulovlig bande-aktivitet.

Meeks selv fortæller, at flere firmaer nu er klar til at give ham en model-kontrakt. Ifølge blandt andet et tweet skulle en sådan endda allerede være i hus. Ligesom Jeremy Meeks også er det. I hus-arrest, om ikke andet.

Jeremy Meeks har en kone, en søn og to bonus-børn. Og 406.000 følgere på Facebook.

 

Powered by Labrador CMS