Fans raser: - Skam jer!

Det har skabt vrede blandt OB-fansene, at klubben meldte ud, at de ville donere overskuddet fra en Lars Høgh-hyldesttrøje uden at spørge familien om lov

Lars Høgh døde i december sidste år. Han blev 62 år gammel.
Udgivet Opdateret

'SKAM JER!! Jeg boykotter OB´s næste kamp og de penge jeg spare for indgang donere jeg til kræft. Jeg er så vred.'

Sådan skriver en af OB-fansene på klubbens Facebook-side. 

De hårde ord kommer til trods for, at Superligaklubben onsdag meldte ud, at de alligevel ville donere hele beløbet fra en hyldesttrøje til Lars Høgh. 

Donationen fra OB går til Kræftens Bekæmpelse, men vreden er intakt blandt klubbens fans. Det skyldes, at fynboerne i første omgang meldte ud, at de 'kun' ville donere dele af beløbet fra hyldest-trøjen - endda uden, at de havde spurgt om lov hos Lars Høghs familie. 

Shitstorm

Netop dette falder ikke i god jord hos klubbens fans, der ikke har glemt klubbens første udmelding. 

'Er der virkelig ingen i den klub der har bare en smule empati og lidt klarsyn. I skyder jer i foden konstant, pinligt. Synd for jeres sponsorer og fans,' skriver en anden OB-fan. 

'Satme ringe af en klub på dette niveau at synke så lavt!! At forsøge at tjene penge på en så god gerning og på en så kendt profils navn, der døde alt for tidligt pga. kræft, er under al kritik! kommer det fra en tredje fan. 

Der er altså vrede blandt OB-fansene. Fynboerne spiller sin første kamp efter vinterpausen søndag aften, når holdet gæster FC København i Parken. 

Powered by Labrador CMS