Far drukner fireårig datter i døbefont

En lille pige blev druknet af sin egen far i en katolsk kirke.

En far druknede sin fireårige datter i St. John the Baptist Catholic Church.Foto: Google Street View
Foto: Google Street View

Udgivet Opdateret

Fireårige Maria Jose Ordaz-Chavarria druknede i døbefonten i en katolsk kirke i Healdsburg Californien søndag. Det skulle efter sigende være faderen, der stod bag mordet, mens Marias niårige bror så på. Det skriver det amerikanske medie The Press Demokrat.

Gerardo Ordaz mødte tirsdag eftermiddag i retten, hvor han blev formelt tiltalt for mord og børnemishandling efter drabet på hans datter i den lokale kirke. Dommeren har bedt om en mental-vurdering af 42-årige Ordaz, efter hans advokat stillede spørgsmålstegn ved hans sindstilstand. Mandag skal det bedømmes, hvorvidt Ordaz er i stand til at fortsætte retssagen.

Imens frigav politiet tirsdag pigens navn og søgte hjælp fra offentligheden for at finde ud af, hvad Ordaz, Maria og hendes niårige bror lavede, inden de endte i kirken. Broderen er det eneste vidne til mordet.

Kom nøgen på stationen med livløs datter i favnet

Politiet har stadig nogle bud på det bizarre mord. Det er heller ikke kommet med nogen forklaring på, hvorfor Ordaz var nøgen, da han kom ind på politistationen søndag 20.30 lokal tid – med sin livløse datter i armene.

Politiet siger, at manden havde båret pigen fra kirken sammen med sin søn, som kun havde shorts på. De krydsede vejen og gik mod politistationens parkeringsplads, hvor Ordaz råbte om hjælp. Pigen, der var drivende våd, kunne ikke genoplives.

Manden gav en detaljeret forklaring af hændelserne, men politiet vil ikke komme med noget motiv.

– Vi ved ikke, hvad der er motivet endnu. Vi undersøger hver en mulighed, siger betjent Matt Jenkins til avisen.

Resultatet af pigens obduktion er ikke blevet frigivet endnu. Den endelig rapport er heller ikke færdig endnu.

Familien i forfærdelige vilkår

I skyggen af faderens anholdelse er moderen efterladt i trange kår. Familien kæmpede allerede med økonomien inden drabet. Faderen arbejdede som landmand, og den gravide mor er arbejdsløs. Hun er nu alene med tre børn og endnu et på vej, mens de bor hos noget familie.

Familien flyttede til byen for seks måneder siden. Marias kusine beskriver den lille pige som en sød, smilende pige, der elskede prinsesser.

– Hendes lille søde smil… Hun var meget stille og altid meget glad, siger kusinen Monica Castillo.

Hun siger, at familien har brug for økonomisk hjælp. Der er blevet sat to online-indsamlinger op for at hjælpe moren og børnene.

– Hun arbejder ikke, så forestil dig de omstændigheder. Hun er meget stærk over for børnene. Hun har også en ny på vej, fortæller Castillo, der siger, at hendes tante sætter en facade op, fordi det er nødvendigt.

Powered by Labrador CMS