FC Midtjylland lever endnu

Midtjyderne besejrede mandag aften AaB med 2-0

Gulddrømmene er stadig intakte i det midtjyske.

Det står klart, efter at FC Midtjylland mandag gjorde FC København kunststykket efter og vandt sin kamp i Superligaen med 2-0.

Det sortklædte hjemmehold besejrede således AaB.

Målene blev sat ind af Evander på straffespark, mens Anders Dreyer lukkede kampen til 2-0.

FC Midtjylland er stadig i hælene på FCK efter en sejr mandag aften.

Afgjorde kampen før pausen

Sejren blev grundlagt med to scoringer i første halvleg kort efter en fæl afbrænder fra AaB-angriber Kasper Høgh, hvilket tydeliggjorde forskellen på skarpheden i et ellers lige topopgør.

I anden halvleg blev AaB's drømme om et comeback slukket, da nordjyderne fik en udvisning, hvorefter FCM roligt kørte kampen hjem.

Opgørets start var meget jævnbyrdig, hvor begge hold havde svært ved at komme frem til store chancer.

Efter lidt over en halv times spil fik Kasper Høgh dog alletiders mulighed efter en retur tæt på mål, men AaB-angriberen brændte på det skammeligste.

Straffespark gav føring

I 38. minut kunne FCM's midtbanekreatør Evander i stedet for gøre det til 1-0 på en straffesparksscoring.

Knap fem minutter senere kunne den hjemvendte kantspiller Anders Dreyer fordoble målscoringen, da han opsnappede en retur inde i AaB-feltet.

Forsøgte at komme igen

Efter pausen jagtede gæsterne en reducering. Det blev dog markant sværere, da forsvarsspilleren Mathias Ross blev udvist efter sin anden advarsel i 59. minut.

Mod slutningen var det tættest på 3-0, og det var derfor helt på sin plads, at FCM trak sig sejrrigt ud af opgøret.

Med sejren er FC Midtjylland stadig seks point efter Superligaens førerhold, FC København.