Fem rockere anholdt i afpresningssag

Efter en koordineret aktion mod rockermiljøet i Sydsjælland har Politiet anholdt fem for afpresning. Arkivfoto. Foto: MEYER KENNETH/free
Udgivet Opdateret

Politiet har tirsdag morgen gang i en aktion rettet mod rockermiljøet i det sydlige Sjælland. Fem er anholdt.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har tirsdag morgen indledt en koordineret aktion rettet mod rockermiljøet i Sydsjælland.

Sagen drejer sig om afpresning i rockermiljøet, og i den forbindelse bliver et antal adresser tirsdag morgen ransaget af politiet.

– Aktionen er stadig i gang, og vi er ude og ransage en række adresser, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen til Ritzau.

– Foreløbig er fem personer anholdt, flere med relationer til rockergruppen Bandidos. Vi har en forventning om, at der kan komme flere anholdelser, siger vicepolitiinspektøren.

Han fortæller, at der er tale om en sag om afpresning mod en enkelt person, og at den ikke umiddelbart ser ud til at have at have at gøre med andre sager om afpresning i rockermiljøet.

– Meget mere vil vi ikke ud med i øjeblikket. Vi vil have anledning til at tale med de anholdte for at få klarhed over rollefordelingen. Vi skal nok melde noget mere ud i løbet af dagen, siger Søren Ravn-Nielsen.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS