Fie Laursen: Sådan ser jeg ud efter sex

Hvorfor er folk så dømmende, spørger blogger Fie Laursen og deler "After sex-billeder". Se dem her.

Udgivet Opdateret

Blogger Fie Laursen deler normalt aldrig ud af sit sexliv. Men det gør hun i sit seneste indlæg på sin blog. Det sker i kampen mod såkaldt “slutshaming”.

Fie Laursen blev træt af, at en gruppe til hendes veninde kaldte “veninden” for “slut” og andre ord, der hentydede til venindens sexliv. Bloggeren mener ikke, det er i orden, at kalde en pige for luder, hvis hun har været sammen med flere i stedet for at have en kæreste.

– Jeg har personligt ikke elsket en hver fyr jeg har været sammen med. Hvis man har lyst, så har man lyst til at have sex. Jeg synes sex er en smuk ting og at kvinder/eller mænd ikke skal dømmes på hvor mange de er sammen med eller hvor ofte de gør det. Nogle mennesker ønsker kun at være sammen med en de elsker og det respekterer jeg fuldt ud. Ligesom folk skal respekterer dem som er mere frisindede, skriver Fie Laursen på sin blog.

Sex er noget af det smukkeste

– Folk flyver helt op i det røde felt over folk der viser seksualitet, folk der tør åbne lidt op og folk der endda bare poster et bikini billedet og det synes jeg er så åndssvagt. Sex er noget af det smukkeste der er skabt og noget der i nogle tilfælde skaber liv. Hvorfor er folk så kropsforskrækkede? Hvorfor er folk så dømmende?

– Jeg er træt af dømmende mennesker, som skal støde til folk fordi de er mere frie i det. Som jeg sagde til min veninde, ordet ’slut’ er bare et ord skabt for at stoppe piger fra at have det ligeså sjovt som mænd. For hey, hvis en fyr er sammen med 10 piger er han sej? Men hvis en pige gør det så er hun en slut. Det er så latterligt at kvinder bliver set ned på når det kommer til sex og derfor provokerer jeg med dette indlæg, skriver Fie Laursen.

Derfor deler hun to “After sex-billeder” – altså billeder taget umiddelbart efter Fie Laursen har haft sex. Som Fie Laursen skriver skal du ikke være forskrækket over billederne – det er helt naturligt.

Se billederne i galleriet øverst i artiklen.

Powered by Labrador CMS